Om GentsGo

Vi på GentsGo bryr sig om sina kunder och medarbetare.

Så många av oss hatar att behöva planera frisörbesök i förväg. Det är så vanligt att när en svensk man står inför valet att antingen få en klippning direkt eller boka en tid hos sin vanliga frisör, så väljer 65% att bara slänga sig in och få håret fixat direkt.

Vårt mål? Att göra världen lite mer chill. Särskilt när det kommer till frisörer - både för dem och för oss vanliga dödliga. Vi vill göra allting smidigare genom att matcha kunder med tillgängliga frisörer, baserat på betyg, recensioner och hur nära de är.

Ingen ska behöva välja mellan att få den perfekta klippningen och att behöva boka veckor i förväg. Och inga frisörer ska behöva ta stora ekonomiska risker för att kunna fortsätta med sitt jobb.

GentsGo? Vi är ett gäng tekniknördar och frisörer som tar det bästa från den fysiska och digitala världen för att göra allting enklare. Med bara ett knapptryck fixar vi en värld där det är lättare för alla - både frisörer och kunder.

Digital drop-in för kunder och frisörer

GentsGo är ett nytt koncept frisörtjänster för dig som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt.

  • Endast klippningar
  • Alltid 399 kr och alltid 20 minuter!
  • Betala enkelt med Swish
  • Boka nu och var nyklippt om 20 minuter!

Varför GentsGo?

Kund
Ingen planering - inget letande.
Se lediga tider nära dig. Välj frisör efter betyg eller först lediga tid. Boka i mobilen - betala med swish.

Frisör 
Ingen ekonomisk risk, inga kostnader, ingen administration, ingen egen kundbas behövs. Flexibla arbetstider/arbetsplatser möjliga. Salong öppen 24/7. Ta med dig sax och kam.

4,9 av 5 ⭐️ på Google Reviews

Din information

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter så klicka här.

Kontakt: info@gentsgo.com eller 0101994245.

Org.nr: 559225-5557
Systerbolag till Gents